Ajankohtaista
- Tallilla tapahtuu -

Tallipaikkoja!

Tallipaikkoja vapaana. Soita Tuulialle ja kysy lisää. 

09.09.2018

Uusia tuulia syksylle!

Ponikerho suunnitteilla, syyskuussa alkavaksi.

01.08.2017

-Saija

Ponit Miljoona Tivolissa

Vielä on muutamien viikkojen ajan mahdollisuus tulla tutustumaan Metsälän Tallin poneihin Tuurin Miljoona Tivoliin. Tivoli on auki klo 12-18 joka päivä, tarjolla talutusratsastusta kelien mukaan ja toki niin taluttajat kuin ponitkin tahtovat välillä hengähtää... :) Palveluksessanne tallin luottoponit Noppa ja Buster!

21.07.2017

-Saija

Talliremontti käynnissä

Päivittely on ollut pienellä kesälomalla mutta nyt ollaan taas back in business! Joanna ja Tuulia ovat tässä välissä ehtineet käydä Domilla taas estekisoissakin ja tallilla käynnistyi karsinaremontti, vanhat pois ja uudet tilalle, jonka vuoksi kiitos ja anteeksi tallilla kävijöille tästä "haitasta". Kärsivällisyyttä ja joustamista tarvitaan puolin ja toisin mutta eiköhän tämä harrastustoiminnan haitta unohdu täysin siinä vaiheessa kun uudet ja uljaat karsinat ovat pystyssä. Sitten kelpaa taas harrastaa kahta kauheammin uusissa puitteissa! :) Sitten kun karsinat ovat valmiit, voitaisiin korkata kuvagalleriakin uudistuneen tallin kuvilla.

16.07.2017

-Saija

Kesä on saapunut

Suurin osa hevosista on päässyt maistelemaan laidunruohoa eli kesä on julistettu alkaneeksi! Tallin hevostilanne on muuttunut hieman. Tallin nykyiset karsinanovet odottavat pääsyä uuteen kotiin jotta uudet karsinat voitaisiin asentaa.

10.06.2017

-Saija

Kesän hevosvuokraukset!

Onko oma hevonen vielä haaveissa? Haluaisitko kokea millaista olisi hoitaa ja ratsastaa hevosta kesällä niin että se olisi vain sinun käytössäsi? Vai haluaisitko vain rentoa harrastamista ja kesäkaverin? Metsälän Talli Ky vuokraa hevosiaan edullisesti kesällä 2017.

26.04.2017

100e/vko

250e/kk

-Saija

Kotisivujen viimeistely

Pieniä hienosäätöjä tehty vielä. Pyrkimys kuitenkin pitää tallin sivut melko yksinkertaisina ja selkeinä. Uudistuneet sivut saivat alkunsa 24.04.2017.

25.04.2017

-Saija